#14559
Në shitje: Po Me qira: Jo Qyteti: Prishtinë Lagjja: Veternik Referenca: Lagja e Doktorrve Sip.: 500
m2
m2
Rrugë: Po Ujë: Po Rrymë: Po Kanalizim: Po Çmimi për shitje: 77500 Çmimi me qera: 0 Përshkrimi me fjalë: 5 Ari Truall per shitje ne lagjen Veternik, (lagja e Doktorrve). Trualli ka te gjithë infrastrukturen e nevojshme si: uje, kanalizim , rryme. Trualli ka qasje ne rrugë. Trualli gjendet ne një pjesë shum te mirë dhe te qetë për banim.
'