#13496
Në shitje: Po Me qira: Jo Qyteti: Prishtinë Lagjja: Qagllavic Referenca: Qagllavic afer Gorenjes Sip.: 400
m2
m2
Rrugë: Po Ujë: Po Rrymë: Po Kanalizim: Po Çmimi për shitje: 45000 Çmimi me qera: 0 Përshkrimi me fjalë: 4 Ari Truall per shitje ne lagjen Veternik (Qagllavic) afer Gorenjes, mbrapa NIC lagja. Trualli ka te gjithë infrastrukturen e nevojshme si: uje, kanalizim , rryme. Trualli ka qasje ne rrug. Trualli gjendet ne një pjesë shum te mirë dhe te qetë për banim. Dhe ka leje ndertimi.
'