#26927
Në shitje: Jo Me qira: Po Qyteti: Prishtinë Lagjja: Mati 1 Rruga: Hyrje: Referenca: Rruga për Matiqan, te Përparimi Sip.: 250
m2
Sipërfaqja e tokës: 1200
m2
Kate: 2 Oborr: Po Bodrum: Po Garazhë: Po Leje Ndërtimi: Jo Mundësi ndrrimi: Jo I/e renovuar: Jo Me mobilje: Po Pa mobilje: Jo Ndërtim i ri: Po Çmimi për shitje: 0 Çmimi me qera: 1200 Përshkrimi me fjalë: Ipet me qira Shtëpia 2 katëshe me 250m2 dhe 12 ari oborr, në lagjen Mati 1 (Rruga për Matiqan, te Përparimi). Shtëpia ka sallon, kuzhinë të ndar me trapezari,4 dhoma gjumi,2 bano, 3 ballkona, dhe 2 korridore. Shtëpija ka bodrumin prej 130m2, me 3 hapësira të ndara fizike, me nxemje qendrore, rezervar dhe garazhë.
'